Gratis yoga op internationale yogadag

Doe je zaterdag 20 juni GRATIS mee met yoga? Ik bied mijn lessen dan gratis aan in het kader van Internationale Yogadag🧘🏼‍♀️. Deze dag is uitgeroepen door de Verenigde Naties om -via yoga- bij te dragen aan een betere wereld. Klein weetje: Internationale Yogadag valt eigenlijk op zondag 21 juni, maar omdat mijn lessen normaal op zaterdag zijn, heb ik de vrijheid genomen om op zaterdag 20 juni Internationale Yogadag met jullie te vieren.

Met yoga creëer je een positief effect voor jezelf (niet voor niks is mijn missie: Voel je goed met yoga). Bovendien zorg je daarmee ook voor een positief effect voor jouw directe omgeving. Daarom nodig ik iedereen uit om zaterdag 20 juni gratis mee te doen.

Het programma voor deze dag ziet er als volgt uit:

09.00 uur: GRATIS online yogales
10.00 uur: GRATIS groepsles yoga (buiten, op een groene locatie in Hulst)
11:00 uur: GRATIS groepsles yoga (buiten, op een groene locatie in Hulst)

Natuurlijk mag je iemand meenemen naar de les. En je mag je ook inschrijven voor meerdere lessen (bijvoorbeeld de online les en een groepsles).

Wel belangrijk is dat jij je inschrijft via het rooster. Op die manier zie ik hoeveel mensen er komen en kunnen we de 1,5 meter afstand respecteren. Als er veel interesse is, plan ik een extra les, zodat iedereen met een gerust hart kan meedoen.

Breng een eigen yogamatje mee

Laten we er samen een mooie dag van maken!

Namasté,
Manon

Be the change you want to see in the world 🌍