Voel je weer WOW!

Dankzij leefstijlcoaching:

 • meer energie
 • een gezond gewicht
 • slaap je beter
 • Minder stress
 • handvatten naar een gezonde leefstijl

Wat is leefstijlcoaching

Een gezonde leefstijl heeft effect op jouw fysieke fitheid, maar ook op hoe jij je voelt: mentaal en emotioneel. Jij bepaalt zelf met welke insteek jij leefstijlcoaching inzet. 

 • Wil jij afvallen?
 • Meer energie?
 • Je fit voelen?
 • Meer bewegen (op een manier die bij JOU past)?
 • Minder stress ervaren?
 • Beter slapen?
 • Handvatten om gezonder te leven?

Dan is leefstijlcoaching iets voor jou! 

Een gezonde leefstijl draagt bij aan een gezond gewicht. Je krijgt meer grip op jouw gezondheid en kunt daarmee ook de gevolgen van stress verminderen, een burn-out voorkomen of er sneller van herstellen. Wist je dat je door een gezonde leefstijl ook minder kans hebt op bepaalde ziektes? Zoals Diabetes type 2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. 

Waarom leefstijlcoaching?

Als leefstijlcoach begeleid ik jou naar meer balans in voeding, beweging en ontspanning. Op een manier die bij jou past! Ik help je graag op weg om je weer fit en energiek te voelen!

Voeding

Gezonde voeding zorgt voor een gezonder gewicht en heeft een positieve invloed op jouw lichaam(sfuncties). Door gezond (en lekker) te eten krijg je alle benodigde voedingsstoffen, vitaminen en mineralen binnen. Zodat jij je energiek en opgewekt voelt.

Beweging

Bewegen helpt je te ontspannen. Ook helpt voldoende beweging jou om je immuunsysteem te verbeteren en loop je minder kans op het krijgen van ziekten. Ook zorgt het voor een betere bloeddruk, een gezonder gewicht, een betere concentratie en nachtrust.

Ontspanning

Na inspanning volgt ontspanning! In een tijd vol prikkels, hoge werkdruk, sociale verplichtingen is het belangrijk om tijd te nemen voor ontspanning. Als je veel stress ervaart, loop je het risico om fysiek en mentaal uitgeput te raken.

Natuurlijk kun jij ook zelf nieuwe gezonde(re) gewoontes aanleren. Zo ben ik ook begonnen. Weet dat dit best wat discipline kost, dat het tijd kost en je veel dingen zult moeten uittesten. Om je nieuwe gewoontes  vol te houden is het belangrijk om veranderingen in je leefstijl in kleine stapjes door te voeren. Zo werkt het ook met diëten. Hoeveel mensen houden dat lang vol? Het gevolg is wel bekende jojo-effect. 

Dankzij een leefstijltraject is de kans van slagen vele malen groter. Ik heb voor jou al heel veel dingen uitgetest en geprobeerd en kan jou adviseren in wat het beste werkt. Dat scheelt je tijd, frustratie en je krijgt veel sneller resultaat! Zo investeer je in je gezondheid en daar pluk je levenslang de vruchten van.

Over mij

Manon Koster

Leefstijlcoach | Voeding | Yoga

Meer energie, alles uit het leven willen halen, stralen van binnen én van buiten, minder stress hebben én een voorbeeld voor mijn zoon zijn. Dat zijn voor mij de belangrijkste redenen om  mijn gezondheid op nummer 1 te zetten. 

Jaren geleden, toen ik nog een drukke job in het bedrijfsleven had, begon ik met steeds meer te leren over een gezonde leefstijl. Veel onderweg zijn, ontbijten in de auto, geen tijd meer om te sporten… Het begon zijn tol te eisen. Ik voelde me futloos en ook mijn darmen waren niet  zo happy met mijn leefstijl. Er moest iets veranderen! 

Zo  begon ik steeds meer te leren over gezonde voeding en maakte ik van gezonder leven een prioriteit. Uiteindelijk gooide ik het roer om en werd Yoga Docent. Daarmee kon ik mijn passie voor gezond bewegen en klachtenvrij worden dankzij yoga met anderen delen en mensen inspireren.

Naast yoga wil ik ook mijn passie voor lekker & gezond eten en een gezonde leefstijl met je delen. Daarom startte ik met de opleiding Leefstijlcoach. Op die manier hoop ik nog meer mensen te kunnen inspireren!