Restart: zoveel meer dan een dieet

Je metabolisme resetten en levenslang je ideale gewicht behouden, dat is waar Restart om gaat.

Restart is een programma dat gezonde voeding en coaching combineert met een 100% natuurlijk voedingssupplement. Samen met mij, als jouw persoonlijke coach, doorloop je de 3 fases van het Restart-programma: de ontgiftingsfase, de zoekfase en de leeffase. Gedurende het hele traject krijg je tools ter beschikking die jou helpen alles tot een goed einde te brengen. Een traject loopt, afhankelijk van jouw behoeften, 4 weken tot een jaar. Van lichamelijke kwaaltjes als hoofdpijn, een opgeblazen gevoel en maagproblemen ben je met Restart snel verlost. 

Het einddoel van het traject is natuurlijk het behalen van je streefgewicht, maar ook een mindshift en de kennis om je streefgewicht blijvend te houden. Meer energie en tevredenheid over je lichaam zijn misschien nog wel de grootste benefits.

Restart_Social media_24

Een overzicht van de 3 fasen

Fase 1: de detox fase. Tijdens deze fase neem je elke dag een energetische ampul die ervoor zorgt dat je hongergevoel afneemt en dat je vet sneller verbrandt. Na de eerste fase is de ampul niet meer nodig, dan haalt je lichaam energie uit gezonde voeding. Deze fase is het meest strikt, want er worden een aantal voedingsingrediënten weggelaten uit je dieet. Zo gun je je maag en darmen rust. De eerste fase duurt twee tot zes weken, afhankelijk van je streefgewicht.

Fase 2: de zoekfase. We introduceren opnieuw bepaalde voedingsstoffen en gaan telkens kijken hoe je lichaam daar op reageert. Zo ontdek je welke voedingsstoffen je nodig hebt om een stabiel gewicht te behouden en welke je beter van je boodschappenlijstje schrapt. Hoe lang deze fase duurt, is afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Fase 3: de leeffase. Samen met mij bedenk je een realistisch plan dat je ook na Restart een stabiel gewicht garandeert.

Is Restart geschikt voor jou?

Restart is er voor mannen en vrouwen, in alle verschillende levensfases. Ben je een jonge mama die haar zwangerschapskilo’s wil kwijtraken? Zit je in de menopauze? Ben je een man die fitter door het leven wil gaan? Afhankelijk van je lichaamsbouw, je levensfase en je streefgewicht stemmen we een persoonlijke aanpak af op je specifieke wensen, ook als je vegetarisch bent.

Reviews

Wat deelnemers zeggen

Al na 1 week -2.9 kilo eraf! Ik kan het bijna niet geloven
Ik voel mij goed. Ik voel mij letterlijk lichter, heb minder last van maag en darmen. Inmiddels ben ik al 12kg minder en ben super gemotiveerd om door te gaan!