Samenwerking met Change in Motion

Wederom een nieuwe samenwerking op het programma. Ik stel je met veel plezier voor aan Gerrie van Leeuwen van Change in Motion. Gerrie en ik leerden elkaar kennen tijdens de opleiding tot yogadocent. Naast onze passie voor yoga, zijn we allebei gek van muziek, reizen en dieren, en ik ken geen grotere levensgenieter dan Gerrie. Samen verzorgen wij yogalessen, workshops en workshops op maat.

Profiel Gerrie van Leeuwen

Sinds ik in 2010 begon met yogalessen is het leven nooit meer hetzelfde geweest. Ik vind mezelf terug op de mat, het is mijn rustpunt in een druk leven. In 2015 besloot ik dat ik een yogadocentopleiding wilde gaan volgen om meer mensen kennis te laten maken met hatha yoga. Van daar uit ontstond Change in Motion Yoga, mijn eigen yoga,- en coachingspraktijk. Mijn passie werd mijn werk. Tegenwoordig geef ik hatha-,  en yin-yogalessen. Pranayama en meditatie zijn altijd op één of andere manier in mijn lessen verweven. Mijn lesstijl kenmerkt zich door rust en nuchterheid. Ik ben wars van zweverigheid, ben pragmatisch van aard en er is ruimte voor humor. Ik geef vooral les vanuit mijn gevoel. Ik ben beschikbaar voor lessen in de studio, in jouw kantoor, maar ook voor break-out lessen tijdens je managementdagen en heisessies. Ervaring is niet noodzakelijk. Ik vind dat yoga toegankelijk moet zijn voor iedereen. Niet alleen voor gezonde mensen die al in vorm zijn, maar ook mensen met een beperking, op welke manier dan ook, ervaren veel voordelen van de yogalessen. Yoga kan je helpen rustig te worden, je lichaam soepeler te maken, balans te vinden en meer in het nu te leven.

Coaching

Door de jaren heen werd ik steeds vaker benaderd door mensen die hulp zochten bij het handhaven van een gezonde leefstijl of afvallen als doel op zich. Ik richt me vooral op mensen met (morbide) obesitas en mensen die een maagverkleinende operatie hebben ondergaan. Naast voedingsadviezen kan ik je helpen vaste patronen te doorbreken, positief te beïnvloeden zodat je niet meer terugvalt in “oud” gedrag, maar weer energie krijgt en gedrag positief kunt ombuigen.