Yogalessen nog tot 1 september niet mogelijk, buiten yoga wel

Geheel onverwacht was daar gisteren ineens een versoepeling van de regels in verband met COVID-19. Voor veel mensen en beroepsgroepen gunst, gelukkig. Helaas valt yoga daar voorlopig nog buiten. Dat betekent dat je pas vanaf 1 september weer yoga bij mij kunt beoefenen in Den Dullaert (voor België wacht ik de maatregelen nog af). Ik ben daar best teleurgesteld over. Veiligheid voorop, maar als je vanaf 1 juni weer op terras, restaurant of naar de bioscoop mag of vanaf 1 juli zelfs weer in groepen van 100 mensen weer bij elkaar mag komen, snap ik niet waarom je niet (in kleine groep en op ruime afstand van elkaar) yoga in groepsverband kunt doen. Uiteraard blijf ik de richtlijnen van het RIVM respecteren. Hopelijk komt er eerder dan 1 september een versoepeling voor de yogadocenten en -studio’s.

Online yoga

Natuurlijk blijf ik doorgaan met het geven van online yogalessen. Ken je mensen die ook graag yoga zouden doen? Deel dan gerust mijn pagina met ze. Dat waardeer ik enorm en je helpt mij ermee om deze moeilijke tijd te overbruggen.

Buiten yoga

Buiten yoga doen, dat mag wel. Ook in groepsverband. Ik wil graag onderzoeken of daar animo voor is, zodat we op zaterdagochtend bij mooi weer op een nog nader te bepalen locatie, buiten yoga zouden kunnen doen.

Hoe nu verder?

Vanmiddag komt er hopelijk extra nieuws vanuit de branchevereniging voor yogadocenten. Ook andere nieuwsgeving blijf ik nauwlettend volgen. En natuurlijk kun je gewoon online les bij mij volgen. Op de dagen/tijden die je inmiddels gewend bent.